افزایش درصد افت مفید گندم با تغییر در اندازه الک گندم
به گزارش روابط عمومی ادارهکل استاندارد استان کردستان، مهدی سحری رییس اداره نظارت بر اجرای استاندارد کردستان، اظهار داشت: به منظور افزایش کیفیت گندم و در نتیجه آرد تولیدی در سطح وزارت کشور تصمیم به تغییر اندازه الک در خرید تضمینی گندم گرفته شده است.
سحری با اشاره به اینکه خبازیها همواره از کیفیت پایین آرد و کارخانههای آرد هم از وجود گندمهایی که کیفیت لازم را ندارند، گلایهمند هستند، افزود: کارخانههای آرد مجبور میشوند برای افزایش کیفیت آرد تولیدی اقدام به اختلاط ارقام گندم خارجی با گندمهای داخلی کنند.
وی یادآور شد: با تغییر سایز سوراخهای الک مورد استفاده در مراکز خرید تضمینی گندم درصد افت مفید این محصول افزایش مییابد.
رئیس اداره اجرای استاندارد ادارهکل استاندارد کردستان اظهار داشت: استاندارد گندم اجباری نیست بنابراین درصورت درخواست سازمان جهاد کشاورزی و شرکت غله و خدمات بازرگانی به طور موردی اقدام به تدوین استاندارد برای آنها خواهیم کرد.